Looking For Anything Specific?

Sinop Erfelek Selaleleri - Erfelek Waterfall Erfelek Selaleleri Sinop Turkiye Flickr - Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım.

Sinop Erfelek Selaleleri - Erfelek Waterfall Erfelek Selaleleri Sinop Turkiye Flickr - Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım.. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Gün (30 ağustos pazar ) * sabah otelde kahvaltı * erfelek tatlıca şelaleri ve dönüş. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım. Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri.

Erfelek Waterfall Erfelek Selaleleri Sinop Turkiye Flickr
Erfelek Waterfall Erfelek Selaleleri Sinop Turkiye Flickr from live.staticflickr.com
Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. Koyu * i̇nce burun 3. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Sinop il sınırları içerisinde cennetten bir parça gizlenmiş olan erfelek şelaleleri, karadeniz'i anlatan bir doğal güzelliktir. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor.

Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır. Erfelek şelaleleri 2 kilometre uzunluğundaki bir vadi içerisinde yer almaktadır. Erfelek şelaleleri'nin kaynağı şelalelerin yaklaşık 1 kilometre yukarısında bulunmaktadır. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Erfelek şelaleleri veya tatlıca şelaleleri ya da tatlıca takım şelaleleri denmektedir. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Koyu * i̇nce burun 3. Sinop'a 45 kilometre uzaklıktaki erfelek şelaleleri'ne, erfelek baraj. Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Güzel bir doğa yürüyüşü için çok uygun bir yer. Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz.

Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Koyu * i̇nce burun 3.

Erfelek Tatlica Selalesi Bir Doga Harikasi Burada Hayat Var
Erfelek Tatlica Selalesi Bir Doga Harikasi Burada Hayat Var from www.burdahayatvar.com
İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Ana sayfa / yurt i̇çi turlar / karadeniz / sinop erfelek şelaleleri çadır kampı 1 gece 2 gün. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır. Erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içindedir.

Erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarında yer alıyor.

Her ne kadar şelaleleri gezerken kaygan ve düşme tehlikesi uyarısında bulunsalar da 15. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Minibüs ve otobüs kullanmak isteyenler; Sinop il sınırları içerisinde cennetten bir parça gizlenmiş olan erfelek şelaleleri, karadeniz'i anlatan bir doğal güzelliktir. İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı' nın yapımının. Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır.

Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım.

Erfelek Tatlica Selaleleri Aroundtogether Com Gezi Rehberi Travel Blog
Erfelek Tatlica Selaleleri Aroundtogether Com Gezi Rehberi Travel Blog from aroundtogether.com
Koyu * i̇nce burun 3. Güzel bir doğa yürüyüşü için çok uygun bir yer. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Bu arada sinop'taki i̇naltı mağarası'nı da ziyaret etmeyi unutmayın. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz.

İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir.

Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Sinop erfelek üzerine 3 yorum. Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Sinop'a 45 kilometre uzaklıktaki erfelek şelaleleri'ne, erfelek baraj. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz.

Posting Komentar

0 Komentar